ååhh

Varför ska jag alltid vara så sjukligt trött och irriterad på allt? hur skulle devara om man bara hade mått bra och varit positiv till något ngn gång? blir lite smått trött på mig själv.. 

Kommer ha fullt upp hela sommaren nu iallafall. fick 5 skiftsjobbet på tarkett och ska jobba på frasses samtidigt. kommer känna mig smått döende efter sommaren så får väl bli en veckas semester då eller något... 



I can't bite my tongue forever
While you try to play it cool
You can hide behind your stories
But don't take me for a fool!

åångest?

vad ska jag göra nu då? 8 veckors jobb på tarkett + frasses och tjäna fett me pengar eller skita i de och jobba som vanligt? 
Faan! :P 
beslutsångest så man dör. men fan va gutt de hade varit att få lönen sen.. gaah! :P

orka inte..

Vet inte hur mycket jag orkar med mer. kan de inte kännas bra ngn jävla gång? 


sol & värme + ledig = toppen! ;D

ÅH vad skönt det är att de verkligen börjar bli varmt på riktigt, äntligen börjar man känna sig lite piggare igen och inte sover bort hela dagarna, inte för att jag gör så mycket annorlunda men man känner ändå att man mår så mycket bättre när man vaknar och ser en blå himmel och solen som lyser en i ansiktet, finns nog inte mycket som kan slå det! :D 
Idag har de varit de gamla vanliga, har inte hänt så mycket, har varit ledig så har suttit i dörröppningen till ballkongen och läst och haft de skönt :) lagat lite tacos till mig och hjärtat, nu stack han iväg på fotbollsträning så nu sitter man här själv och lyssna på what are words på datorn, den har gått varm nu i flera dagar, kan bara inte sluta lyssna sjukt.
Ska kanske leka lite med Sannapanna sen, annars blir det nog lite sims spelande för min del, sen greysanatomy & off the map ikväll :) känns rätt illa att sitta inne framför datorn när de är så fiint väder ute.. bud på att gå ut en stund också.. men är rädd för att skrämma bort solen med mitt bleka skinn, haha.

nej har som vanligt inget vettigt att skriva så lika bra att skita i att.. :P

Puss!

bättre

Hej! 

Idag mår jag mycket bättre, ont i kroppen och trött som fan, bara lite ont i magen kvar, skönt att de inte höll på så länge iallafall :) 
somnade rätt sent igår satt o kollade på skitfilmer hela kvällen och väntade på att baby skulle komma hem från puben.
En sak fattar jag dock inte. varför ska folk hålla på att bråka eller vilja ha bråk när de är ute? fan ha kul istället? well well.. 

Idag ska jag inte göra ett skit ska bara ta hand om mig och ta de lugnt så jag e fullt frisk imorgon inför jobbet :) 
hoppas de visar ngt bra på teven idag bara :P.

Sanna har fått in en sjuukt bra låt i hjärnan på mig! Chris medina - What are words! helt underbar är den.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I’m meant to be where I am
And I’m gonna be
Standing right beside her tonight

And I’m gonna be by your side
I would never leave when she needs me most
[Chris Medina - What Are Words Lyrics on http://mrkayrell.blogspot.com]

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
And I’m gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I’m forever keeping my angel close


Magsjuuk

jaha då var de dags igen, hinner inte gå en vecka mellan mina sjukdomar alltså, jobbade natten igår med lillasyster, mådde hur bra som helst ända tills vi kom hem o skulle soova, så började jag må illa men de är inget ovanligt med mig dock, Men fick springa på toa hela morgonen och spy, sen skulle ja börja jobba kl 1, mådde piss men gick dit iaf ifall de skulle kännas bättre, men de blev snarare sämre, kändes som man gick i dvala och fick springa o spy där också, så Rolf skickade hem mig så emelie ersatte mig, o tur var väl de för fyfan va illa jag mår/mådde,

Slängde ut pojken en runda så jag slapp spendera resten av kvällen med att titta på fotboll med. så nu sitter man här ensam och övergiven.. de är rätt långtråkigt.. 
men jag har mina 2 bästa vänner här för dagen, Coca-cola & grillchips, (Y) 

Så ska fortsätta sitta o tycka synd om mig själv och kolla på the wedding planer, o hoppas att man mår bättre imorgon.. 

Puss

långledigt :P

ååh känns som jag varit ledig jätte länge nu, jobbade 2 timmar i måndags och börjar inte jobba förrän imorgon igen, vääldans skönt har de varit :) 

Var i karlskrona hela dagen med hjärtat mitt igår, köpte lite nytt :) super nice var det men fy vad slut man blir av att gå runt där.. :P satt och åt och såg att de snöade ute med, eller snarare hagel kanske, bilen som stod utanför blev helt vit :P lite komiskt när de har varit så varmt och skönt så börjar de hagla mitt i alltihop, jävla väder.. :P
Idag har de inte h'nt mycket från min sida, mest kollat på teve & vart ute o gått en runda :) skönt de med vila upp sig till imorrn :)

Wherever you go 
Whatever you do 
I will be right here waiting for you 
Whatever it takes 
Or how my heart breaks 
I will be right here waiting for you ♥


Helgen.

Då har det gått ännu en helg :) 

Fredagen, var det tvättdags tvättkorgen sprack nästan så var väl kanske på tiden ;)
Sen blev det en runda ut till ekenäs för grillning med maicol & familjen :) fett gott var det! spelade lite fotboll och volleyboll och kan helt ärligt säga att ingen av de sporterna är min grej riktigt, men de var kul blev många skratt och kul stämning, blev en runda hem till mor & far när de blev för kallt ute, blev lite dricka och spelade gin rummy, tar evigheter att spela spelet och jag brukar alltid! komma sist men för en gångs skull så vann jag! :D Me like it! ;)
Kul kväll överlag :) 

Lördagen, släkten kom upp för att fira Ronja eftersom de inte kunde komma förra helgen, huset fullt var de, åt lite mat & tårta & pratade skit sen blev de hemfärd för lite vila innan jobbet, fick något sjukt ont i halsen och var väldigt trött men släpade mig dit ändå.. och hurra! så skulle de just den dagen vara fett mycket folk ute så satt inte många minuter, Sanna snäll som hon är hjälpte mig när de kom massa folk :) love you!♥ 

Söndag, Idag har jag inte gjort mer än ätit frukost och suttit framför teven och så ska det fortsätta, har så ont i halsen så jag svimmar nog snart. Maicol är och spelar match och kan inte sitta o tycka synd om mig så då får jag ju göra de själv? Dagen blir inte bättre av att manchester U förlorade mot arsenal och ger nu chelsea chansen att ta hem allt, Fuck that! liverpool vann dock med 3-0! ♥ går bara bättre och bättre, 5-0 förra matchen så de går uppåt.
Naej ska nog tvinga någon att folja med mig och köpa glass eller något till min onda hals..

well well ha en fin dag ni andra som kan andas och svälja utan större problem, ;) 

Puss!
Den här sötnosen var uppe och hälsade på igår! han växer som ogräs men sötare unge får man leta efter! :)

RSS 2.0