känns som det börjar bli bättre och bättre nu :)

Äntligen känns det som att livet börjar räta upp sig igen! är så skönt att kunna andas igen utan att stenen  sitter i vägen i halsen :) börjar äntligen bli frisk också! Känner inte alls mig lika hängig längre så sjukt skönt!!
så snart får jag o lillasyster gå ner till gymmet och skaffa gymkort så vi/jag kan börja komma iform igen! :)

Nu ska jag börja klä på mig bad kläder osv. för nu ska jag mamma & andreas ner till stranden och börja jobba på att få lite färg på kroppen. man får ju passa på med den här jävla sommaren vi har haft hittills. riktigt dåligt alltså! men hoppas det vänder och blir en underbar sommar nu. känner på mig att denna sommaren kommer bli super! :D


.....

FAN! Mår fett dåligt nu! allt suger varför ska allt vara så jävla jobbigt?!

fan då

jävla skit min dumma chef satte in mig att jobba midsommar fast jag sagt att jag ska iväg på brölopp då.
men men är väl bara att tacka o ta emot.
Fick även reda på att man jobbar både FRE&LÖR natten på Tosia med! hallelujah fan va mitt liv känns bra just nu..
Allting har rasat ihop nu.. (inte bara jobbet) hoppas allt löser sig ngn gång i framtiden. blir så trött på att alltid må dåligt för något.. trodde de skulle kännas bra efter allt kom fram men nu känns de ännu tyngre. känns jobbigt att inte kunna ringa och prata skit med sin mamma för hon inte vill prata med en... känns så tomt just nu..:(

bara jag som redan är trött på fotbolls VM?

Jag är så trött på fotbolls Vm nu alltså de är ju 3 matcher varje dag ungefär och folk är soim klistrade varje match, vad hände med att ha ett liv? sen är ju jag en av de människorna som verkligen inte förstår varför folk tycker att de är kul att kolla på skiten ens? men idag har jag faktiskt kollat på två matcher vad ska man annars göra sitta hemma o glo själv medans alla andra sitter o glo på fotboll? nej så man får offra sig om man inte vill sitta själv för hjälp om någon skulle missa en match o gud världen hade minst gått under! hehe nej ska inte trycka ner fotbollen mer. tyckte ändå de var rätt kul att spanien förlorade mot ett soplag idag dagens höjdpunkt. :)

i tisdags kom pappa och farfar hit och lämnade en soffa till mig som de hade fixat till mig. Jätte fin var den verkligen och sjukt skön lever nu mera i soffan vilket ja gjort innan med men nu nuuter jag över att få sitta i den! :D TACK så mycket :)♥


Äntligen börjar de kännas bättre i halsen iallafall. så skönt att känna att de böjar gå framåt igen. hoppas bara de fortsätter såhär nu så ja kan komma igång med träning osv. Har fått vara ledig i några dagar från jobbet nu iallafall och de behövdes verkligen nu! jobbat väldigt mycket på sistonde, och blir ju inte friskare av det så. men imorgon är de på att igen och känner att jag har fått upp min energi nu så nu ska det nog gå bra..

Är lite skakig just nu, berättade en sak som jag skulle gjort för länge sedan..
Vet inte riktigt hur det kommer att bli nu. Känner att jag inte alls mår bra över allt de här smygandet och allt som pågått ett tag nu så det behövde bara komma fram nu så kanske de känns lite lättare alltihop vill bara få rätt på mitt liv igen och kunna börja leva ordentligt nu... men får hoppas på det bästa och hoppas verkligen att allt kommer lösa sig de är det ända jag önskar just nu!



Det är på tiden att allt kommer fram nu!  ♥ I Love You!


faan då.

jaja nu gick man ju iväg till läkaren. fick sin host medicin och nässpray och trodde att de skulle vara bra med det. men OJ va FEL jag hade.. en dag senare satt jag mitt i natten och fick ont i halsen och kunde inte dricka ngt för jag fick ont så fort jag svalde. somnade tack vare min underbara host medicin. men när ja vaknade på morgonen hade ja lika ont. så blev ett samtal till sjukhuset i kna och sedan fick pappa köra in mig där de konstaterades att jag har fått en kraftig halsfluss också. väldigt roligt. så då blev de en penicilin kur på listan också.
Idag har jag även varit ch lämnat lite prover på vårdcentralen skulle gjort de i fredags men de skickas ju inte över helgen så fick göra de idag. så nu hittar de väl något annat som är fel på mig. Jag är som min vän sa "ett vandrande virus" Och nu är jag så trött på de! Men får väl se vad som händer och vara positiv... hrm.


Nu får jag iallafal vara ledig lite från jobbet eftersom de smittas, så de är rätt skönt att bara kunna vila ut ordentligt och komma tillbaka frisk och pigg :D  Ser vi fram emot :)

Nä nu ska jag börja plocka undan lite här. Pappa M.fl kommer hit imorgon :):) SKOJ! :D



I Love You So Much Baby   ♥

Äntligen fick man sova lite

GodMorgon! och idag kan jag verkligen säga godmorgon för första gången på 4 dagar kunde jag sova! :D Jag bugar mig inför hostmedicinen Coccilana! mår fortfarande skit nu på dagen men får jag sova på natten så kan jag leva med det.

Var ju hos läkaren igår. Jag har tydligen någon kraftig förkylning som börjat sätta sig i kroppen. men fick inget mot det fick nässpray & coccilana och ska dit på måndag för lite tester och sådant så får se om något händer... Förhoppningsvis så blir det bättre nu iallafall.

natten igår var hemsk! min dator funkade inte att spela upp ninas oc skivor med. jävla skit. Plus att jag mådde skitskitskit.  Är jobbigt att behöva ställa sig och jobba när man hostar och nyser och massa sånt... men ändå ska man dit igen inatt. me dont want to!

Nej ska nog kila ner till espehallen och köpa lite till frukosten och sånt. :)

Hörs kanske senare.


nytatuerad och fortfarande sjuk

Nej nu skiter jag i det här, nu går jag till doktorn vare sig jag vill det eller inte för nu har jag knappt sovit på 4 nätter pga av de här och nu ger jag upp! lättknäckt? 

Var och tatuerade mig igår med. hela jag skakade för jag är livrädd för sånna saker och de hade jag mnsann rätt i att vara för jag tyckte det var plågeri att sitta därinne fyfasen va ont det gjorde! :P
förstår inte att folk gör det mer än en gång? änsålänge iallafall får väl se hur man känner sen.
men jag tyckte iallafall att det var värt det och att den blev brabra :D

Nu ska jag in och snabbduscha hur nu det ska gå :/ brukar bli en halvtimme i vanliga fall... hmm :(
sen blir det off till Capio och bli frisk?

Sen nattjobb ikväll med nina :)

Ha en bra dag alla studenter! :)


Äntligen

äntligen är helgen snart slut! Har varit en allt annat en rolig helg.
Var och festade i fredags men seriöst jag tycker fan inte de är kul längre? haha jag börjar bli gammal och tråååkig.
men jag hade inte så kul iallafall blev mest trött som vanligt... så blev hem till sängen redan kl 2. vid 11 ringer mamma och frågar om jag ska med till stranden. och varöfr inte, så tvättar ansiktet och går ut, trodde de skulle vara varmt men jag låg och frös nästan hela tiden. sen hemfärd och sängen änu en gång innan de var dags att gå till jobbet. nina kom tidigare igår med så vi hann se mycket OC :) Perfekt*! Var dock inte så mycket folk ute igår verkade de som inte som om upp till oss iallafall. men dricks blev de för oss iallafall och de var kul att räkna den på kvällen:D hundra kronor fick vi för att vi ringde taxi till en gubbe. tackar och bugar! ;) Fick gå hem efter jobbet. solen började fan komma upp på vägen känns verkligen som om man ska hem och sova då? Sen fick man reda på en sak när man var på väg hem så var nästan så man v'nde i luften fett arg blev jag. Dont drink and drive! ska inte gå in på de här inte min sak men blir bara så trött på sånna människor.

nä nu ska man snart pallra sig ner till jobbet igen. ska dock bara jobba två timmar eller något för sen kommer lilla sanna och tar över :) kan va skönt med en ledig kväll. nästa vecka e helt fullspäckad med jobbjobbjobb & tatuering på torsdag. Nervöös :/

Nä får väl hoppa in i duschen nu ser ut som fan! :)
Ha en bra Söndag/nationaldag allihopa. :)

Ledig Fredag..

Åh vad skönt med en helt ledig fredag! underbart.
Så idag blir det att gå ut och festa litegranna hade jag tänkt mig :)
Blir väl bara att slappa lite i soffan innan de blir dags att röra på sig.
Sen imorgon blir det nattjobb med nina igen :) och det betyder OC :D Hoppas vi hinner se lite mer denna gången än förra :) Längtat hela veckan nu hehe,

Nä ska kika på vänner och förhäxad nu, sen blir de duschen osv. :)
Ses Kanske ikväll :)


...

Darling you gotta let me know
Should I stay or should I go?
If you say that you are mine
I'll be here 'til the end of time
So you got to let me know
Should I stay or should I go?


Always tease tease tease
Siempre - coqetiando y enganyando
You're happy when I'm on my knees
Me arrodilla y esta feliz
One day is fine, next day is black
Un dias bien el otro negro
So if you want me off your back
Al rededar en tu espalda
Well come on and let me know
Me tienes que desir
Should I stay or should I go?
Me debo ir o que darme

Should I stay or should I go now?
Should I stay or should I go now?
If I go there will be trouble
An' if I stay it will be double
So come on and let me know
This indecision's bugging me
Esta undecision me molesta
If you don't want me, set me free
Si no me quieres, librame
Exactly who'm I'm supposed to be
Diga me que tengo ser
Don't you know which clothes even fit me?
Saves que robas me queurda?
Come on and let me know
Me tienes que desir
Should I cool it or should I blow?
Me debo ir o quedarme?
Should I stay or should I go now? Yo me frio o lo sophlo?
If I go there will be trouble - si me voy - va ver peligro
And if I stay it will be double - si me quedo es doble
So you gotta let me know - me tienes que decir
Should I stay or should I go? Yo me frio o lo sophlo



nä nu går jag till doktorn...

om det inte blir bra till imorgon? :P
nä fy för att vara sjuk alltså jävla hostande hela tiden och svårt att andas, nu räfcker det efetr 2 veckors tid. känner bara för att få träna lite grann nu alltså eller får och får. men torr inte de är så lätt att springa runt med det här. men jobba måste man ju som alltid göra... så idag bär de av till jobbet redan kl 2. för den dumma glassmaskinen har gått sönder igen.. så får ta rolfs pass medan han fixar den. kulkul... :)
var en kort runda nere på stan innan med lillasyster och tog en snabbfika. och var i karlskrona i söndags och handlade upp alltförmycket pengar :( och snart är det tatueringsdax, nästa torsdag börjar bli lite nervös eftersom man har lite lite nål fobi.. hehe men de löser sig nog på ngt sätt iallafall. nä ska väl hoppa in i duschen nu och fixa toll mig inför jobbet :)

Ha D Fint :)

RSS 2.0