30 december

heej,

Fan måste sätta igång med min städning snart ser ut som fan här! :P

Var i stora staden karlskrona igår för lite shopping.. blev väl en del som var lyckliga och fick följa med hem :)
plånboken känns inte så tung längre däremot :/ hehe men sånt man får taa :)

Imorgon är det Nyår (: ska bli roligt .. ska snart ner till bolaget och inhandla lite dricka, vet inte vad som händer imorrn riktigt men ska väl starta hos min gode vän sanna på taco kväll :) gott gott sen blir de väl att dra vidare om vi hittar ngt ;) ser fram emot imorgon :)

Jobba stängningen ikväll med =/ bläää

Over And Out!

27 december

hey , var någon dag sen man skrev nu såg jag..
har hunnit vara julafton och allt redan :)
julafton var väldigt trevlig, mysigt med bara familjen =) trodde inte man skulle få några julklappar av
mor&far eftersom vi fick vår resa till egypten  oktober istället men lite klappar fick man ändå :)
Men är ändå glad att allt är över nu! så nu kan sommaren komma när som helst..

fick ett samtal från polisen den 22 med ju att jag skulle till polisstationen för förhör angående bråk, och dit fick man slääpa sig kl 10 på morgonen, gick väl rätt bra förutom att jag blir så nervös när jag sitter där fast de itne är jag som gjort något! hoppas jag slipper gå dit igen! :)

juldagen fick man jobba, och ojj vad vi jobbade! jag och ditte var helt slut efter natten som gick.. sjukt mycket folk, kö ut genom dörren trodde jag skulle ramla ihop där ett tag när man hade 15 beställningar i en rad så tappade bort mig ett tag där :P men det gick iallafall och mycket pengar fick man in.. Fick träffa min käre vän sanna på natten också som varit iväg i en hel månad´i thailand.. avis.. :)
jobbade även natten igår och de var inte mkt att hurra för .. inte en jävel ute ju? inte som kom upp till oss iallafall, men blev att man kom hem lite tidigare istället så de gjorde ju inget ;)

Idag är jag helt slutkörd! har hosta, förkyld och allt möjligt känner mig riktigt eländig faktiskt, ligger framför teven och planerar på att ligga här resten av kvällen också!

Jaha snart nyår då! , Vad händer då för något?

Over And Out!

I don´t like to hear I´m wrong when I´m right!


22 december

heey!

sitter hemma i soffan och myser efter en tuff dag på jobbet!
Var på felicias födelsedags middag igår :) mycket trevligt var det! =)
började med att jag fick gå från min lägenhet på volontärbacken upp till hulta ( väldigt lång) och visst ska de vara längst bort på hulta också! :P glömde mina vantar hemma så när man kom fram var jag inte direkt varm...
och tinade inte upp på hela kvällen typ :P men kom sit till slut iallafall, fick välkomstdrink och åt god mat :)
sen blev det lite lek, sen drog vi ner till jekyll för att felicia skulle få känna hur det känns att köpa alkohol lagligt :) kom väl dit halv 10 eller något men de höll öppet 2 eller 3 timmar längre för Felicias skull väldans snälla var det :) trevliga osså :) Blev väl några glas cider där vaknade upp med lite huvudvärk och 10  min senare var man på väg till jobbet.. sen har man stått där halvt illamåående i 8 timmar.. :/
inte blir de bättre av att man får samtal från polisen med.. ska på ngt jävla förhör igen efter ngt bråk på frasses när linus blev lite slagen.. Ska fan aldrig ringa dem igen när det blir bråk måste ju dra mig till polisstationen hela tiden :( tjabbade emot rätt bra men blev ändå tvungen att gå ner sa han OCH DE ÄR KL 10 PÅ MORGONEN! :( orkar inte gå upp så tidigt.. :/ Men men man får väl göra som lagen säger.. nu kommer snart patricia och ska nana här så får väl fixa te lite saker inna dess :)

Over and out

21 december

heey.

Precis varit på systemet och inhandlat lite dricka tills ikväll, ska på min käre vän felicias födelsedagsmiddag! =)
ska bli roligt :)
Sitter och väntar på att min risgrynsgröt ska bli klar nu :)
sen blir det att plocka undan lite (om jag orkar) sen blir det duschen och fixa te sig lite, sen påbörja dens tora vandringen upp till felicias farmor på hulta! blir en bit för mig att gå.. men wtf kan ju alltid behlva röra på mig lite grann :D nu hör ja på micron att gröten e klar =) ha en bra dag..

Over And Out! :D

19 december

Tjao!

Fyfan när ska det sluta snöa egentligen? Det räcker gott&väl nu för två år framåt minst!
jag kan fan inte ens gå ut för jag fryser som fan! huvudvärk får jag varje gång jag har varit ute för jag spänner mig så mycket! :( Snart är det julafton iallafall 5 dagar kvar = julskinka årets höjdpunkt typ.. resten klarar jag mig utan bara det finns julskinka på bordet ;)

Idag har jag inte gjort ett skit, kollat på Grinchen på teven hehe älskar den filmen :)
sen bara legat och slappat, frös som fan så gick in för att duscha kom ut och märkte att jag stått där i 40 minuter men skönt var det :)
Inatt blir det jobbjobbjobb! blir till att jobba med ditte idag... Vill verkligen inte jobba har det så braa här i min soffa :)

Ne om man skulle gå och lägga sig en stund och försöka sova en stund innan jobbet :/

jag vill till värmen nu! :/

Over And Out!

17 december - kallt..

Hej hej,
Idag har vi fått se solen! lite grann iallafall.. och ljust har de vartit tack vare den underbara snön.. kul att den kan vara bra till något iallafall.. :/
Idag har jag varit riktigt duktig.. har städat & tvättat :D dansat lite zumba med lillasyrran väldigt svårt!!
Sitter och kollar på one three hill nu.. ska starx ner och jobba kvällspasset på frasses.. ser vi fram emot! ut i kylan fy fan.. Vill inte!! fryser redan och då sitter jag inne! :(

jaja ska väl börja klä på mig & lite sånt nu ..

Over and out!

Saknar egypten vill tillbaka till värmen, kul att de springer omkring i vinterjacka nu när de är 24 grader varmt där. För att dom fryser?! :/ de är lite konstigt anser jag... 

16 december

tjo!

Skitdag idag också!
Var lite nattvakt åt lillasyster Ronja igår.. somnade väldigt sent för hon låg och tjatade hur länge som helst..
kul kul.. vaknar upp. Öpnnar dörren Och så snöar det igen.. och inte fan slutar de på hela dagen heller :(
gick hem till mamma och skulle lämna av ronja men orkade inte gå hem igen så satt och väntade tills jag skulle börja jobba, jobbat hela kvällen och Frös halvt ihjäl när jag skulle hem... sitter och försöker tina upp i soffan nu.. snart sängdax, men tror de blir ett varmt bad först :)

Over And Out!

Sommar kom hem för jag längtar efter dig! :P

13 december

lucia idag inte fan blir man gladare för det...
man vaknar av att min idiot till granne står och försöker banka in väggen lät de som kl 9 på morgonen!
på en söndag efter att jag har jobbat natten! de är nästan så man skulle vilja ta något stort och slänga  sönder vägg jäveln och skrika hur jävla störda de är! de roliga är att dem står och bankar upp något nästan varje dag på morgonen, man kan ju änka sig hur jävla mycket de har på väggarna! ( väldigt glad idag :/ )
SEN! blir de inte bättre av att manser snö flingor när man öppnar balkong dörren! då kan man liksom säga att min dag redan är förstörd, ska jobba kvällen sen med! fan vilken undebar dag jag har idag! hurra & godnatt typ?

natten igår var inte så mycket att hurra för.. kom inget folk alls nästan kändes rätt dött! men jag o anna hade roligt iallafall, kickade hennes ass i kort heeela tiden ( hon van typ en eller två ggr ;) ) de var roligt. Sen blev de lite långtråkigt så vi tog en regnbågs penna och ritade oss i ansiktet med och en sheriff stjärna på tröjan. blev riktigt fina faktiskt!

naej nu ska jag starta mitt singstar på högsta volym med en riktigt skrikig låt som show must go on eller något och skrika så mycket man kan så grannarna svimmar i några dagar? :)

Over and out!


12 december

hellu.

fan inte bra att vara uppe tidigt om dagarna, när jag väl kan sova ut på morgonen tro fan att man vaknar senast kl 10 då? jävla skit :P
idag har jag diskat & plockat undan lite grann här hemma väldigt bra av mig tycker jag. sen satt jag bara hemma läste lite teori också men var inte så kul så de blev inte alltför länge, gick hem till mamma en stund istället och följde med dem och kikade på patricias match som de vann :) de andra laget fick ta typ 5 steg varje anfall men de gör ju inget när de vann iallafall :) sen åkte jag med mamma och handlade lite chips och läsk som jag sitter här i min ensamhet och proppar i mig :/ kollar på filmen "bilar"  som går på kanal 5 för jag inte har något bättre för mig? hehe borde vila en liten stund eftersom det blir nattjobbet sen med anna, men börjar fan inte förrän 12! då är jag halvdöd redan så får se hur de går.. får väl gå upp till henne lite tidigare annars om de blir för drygt att ligga på soffan!

Åh jag är så fett trött på de här jävla vädret nu.. är inte skiten över snart?  känns som de har varit sånt här väder i ett halvår nu! man blir ju inte annat än deppig när de är så här.. sen kommer idioterna på radion och säger åh nästa vecka ska de bli flera minusgrader så de blir riktigt kallt & Mysigt? sen när är de mysigt när de är kallt? ligga och hacka tänder så fort man gått utanför dörren! oja riktigt mysigt verkligen!
naej ska inte klaga för mycket, de är ju tack o lov ingen snö iallafall! :D de är alltid något som gör en lycklig på morgonen :)

Nää ska väl hoppa in i duschen nu så jag slipper göra de lite senare :)

Over and Out!

My heart can´t possible break when it wasn´t even whole to start with!

Ps, skulle tacka lillasyster för den nya designen med, hon får göra sånt för jag e totalt kass på de! ;D haha tack baby!

Lucia firande

Yo!

Idag gick jag upp 20 över 6 imorse, minns inte förra gången jag var uppe så tidigt? läängesedan iallafall.
Var och kollade på patricias luciatåg i kyrkan imorse, trött som fan var jag så satt mest och gäspade hela tiden. men fint var det iallafall. kollade även på ronjas luciatåg igår kväll. köpte typ 20 lotter så jag skulle vinna något, på 20 lotter vann jag en present, som de var en liten paradis ask i alltid trevligt :D hehe
Ledig från jobbet var jag igår också helt underbart, ända lediga dagen den här veckan, jobbar iefsej bara 2 timmar idag fullständigt meningslöst!
nu har jag precis ätit lite lunch blidde toast & julmust (Y) väldans gott faktiskt.
sitter och halvkollar på teve men inget intressant ännu så ska väl ta mig i kragen och plocka undan lite saker här hemma så jag inte behöver klättra in och ut ur lägenheten ;)

Over and Out!

veo veo que ves, una cosita y que cosita es..


8 december

hellu..
igår var de personal fest och jag höll mig väldigt lugnt denna gång, hade inte sanna som pushade mig till
att dricka :D och sen ville jag inte heller så :D det var en trevlig kväll blev lite besviken för vi trodde vi skulle få åka iväg och äta julbord men ikke då.. nae skulle sitta där och äta hemalagad julmat.. gick väl de med men inte lika braa som att åka iväg kanske! annars var de väl trevligt blev lite uttråkad i slutet var rätt slö..
satt mest och var trött och skrattade åt anna o hennes kramdjurskanin som dansade cancan eller hur de nu stavas.. :D hehe kvällen höjdpunkt typ!

idag har jag jobbat från kl 3 till stängningen för lille rolf e lite sjuk... ska jobba några timmar åt han imorogn med snäll som man är.. ( har inget val) :P
nu e ja lite små trött ska kika på paradise hotell på tv6 play nu sen blir de nattidags för mig. upp o jobba imorgon bitti kl 11! :P

Godnatt!

You can feel my heart beating, you can see it through my chest that I´m terrified but im not leaving... I just have to past this test, so just pull the trigger..

Over and out

6 december = julbord ;D

hellu..

helt utvilad idag känns skönt för en gångsskull.. jobbade natten i fredags och kom hem väldigt sent pga
folk på frasses som inte ville gå och städningen tog mega lååång tid!
sen sov man 3 timmar sen upp kl 9 på morgonen för att åka med laget till mönsterås och spela match som vi förlorade med 6 bollar. sen hem igen somnade rätt snabbt! så idag är jag rätt pigg faktiskt! :D  skönt för idag ska jag iväg på personalfest/julbord.. :D ska bli riktigt nice faktiskt, Anna har vart o köpt en liten blomma från oss alla till rolf& marianne med, lite trevligare att ge ngt när de bjuder på maat :D
Nu ska ja fixa te de sista...

Over and out!

2 december

heey!

Jahopp nu var det decemer, inte långt kvar till jul nu.. hoppas tiden går snabbt så allt är över snart!
hämtat mina beställda gardiner och julklappar idag med.. fick gå hela vägen till okq8..svin kallt var det..
så nu är det bara johannas, pappas och andreas julklappar kvar att inhandla.. och vafan ska man köpa till dom då? :/  kul att ingen av dem säger vad de vill ha heller... 
sitter och väntar på att one three hill ska börja nu sen blir det direkt ner till arbetet!

Satt och kikade på resor till egypten med.. funderar på att sticka imorgon en flygresa dit sen vetifan när man vill komma hem igen..500 spänn billigt och braa varmt e de ju ändå så kan lägga mig o sova på stranden eller ngt? :D nej de blir de nog inte.. men funderar på april, typ den 3e i 2 veckor 12000 för 2 personer så där har jag och bodil våran resa :P very nice! längtar tillbaka så mycket :D

Naej nu får man väl se till att fixa te sig lite.. ha en bra kväll ni som är lediga..

Over And Out


RSS 2.0