valborg.

hejhej.

Idag är de valborg, och gissa vem som ska jobba natten medan alla andra är ute och roar sig m.m? jo JAG&Evelina står utstötta uppe på frasses och serverar hamburgare hela natten. Fan va man ser fram emot detta alltså. NOT!
Hade varit kul om man hade fått vara ledig på en "festdag" någon gång. Sannapanna har liten hemma fest idag med som hade varit sjukt kul att gå på, Men ska nog traska upp dit en runda innan jobbet ändå. så jag inte känner mig helt ensam till kl 12 inatt när de är dags att jobba. Lillasyster ska till hallarna med som är en liten tradition för de som går på snäck, Hoppas de går bättre denna gången än förra iallafall, men hon har mognat till som fan så det kommer säkert gå hur bra som helst. annars har man utsatta spioner över stället ;) haha.


Hade faktiskt en riktigt rolig kväll på jobbet igår, kan ha att göra med att man inte behövde jobba kvällen själv, Sanna började ju jobba, alltid lika roligt när man jobbar med denna tjejen!



Tror jag ska ner och handla något att äta nu, magen skriker att den är hungrig!

Önskar alla som slipper jobba en TREVLIG kväll!

OVER AND OUT!








Little child
Dry your crying eyes
How can I explain
The fear you feel inside
´cause you were born
Into this evil world
Where man is killing man
and no one knows just why

What have we become

Just look what we have done
All that we destroyed
You must build again

When the children cry

Let them know we tried
´cause when the children sings
The new world begins

Little child

You must show the way
To a better day
For all the young
´cause you were born
For the world to see
That we all can live
In light and peace

No more presidents

And all the wars will end
One united world under god

When the children cry

Let them know we tried
´cause when the children sings
The new world begins

What have we become

Just look what we have done
All that we destroyed
You must build again

No more presidents

And all the wars will end
One united world under god

When the children cry

Let them know we tried
´cause when the children fight
Then we know it ain´t right
When the children break
Let them know we´re awake
´cause when the children sings
The new world begins

tvätt, jobb

Usch nu har jag tvättat hela dagen! :P
Är trött som faen, och snart bär det av till jobbet också. sanna börjar idag med. ska börja lite att gå med mig igen så hon kommer ihåg allt. men de är nog ingen fara hon har ju hjälpt till lite innan ändå så. kul att slippa sitta själv hela kvällen iallafall :D.

Fixa till sig nu sen sticka ner och jobba :/

Over And Out!

handbollsavslutning m.m


Precis hemkommen från handbollsavslutningensom skulle vart för en månad sen när jag skulle vara ledig som inte blev så, så nu klart ska man jobba inatt och kan inte vara med på festen. (IGEN) missade de förra året också. hm lappar fick vi med där de stod hur mycket man hade tränat under säsongen. jag kom klart sist på 12ggr! :P haha inte konstigt att man börjar känna sig förskräckligt otränad.. Men nu slutar tränaren som jag inte alls tyckte om så blir förmodligen lite mer pass nästa säsong! Kan säkert bli bra de här tror jag. för nu orkar ja knappt gå uppför trappan utan att halvt få ett anfall för jag inte kan andas. har ju att göra med att jag inte tränat på länge plus min dåliga last att man röker med. måste ut och börja springa lite så man orkar springa fram o tillbaka på planen iallafall.lite pinsamt annars kanske?

Inatt blir det då jobb som sagt. börjar  kl 12 inatt. inte alls pigg på att som vanligt men de ska ju göras.

Igår var jag och badade med familjen på tarkett på min lediga dag. och det behövdes verkligen, helt sjukt skönt är det att bara ligga där i de varma vattnet och halvt dränka sina syskon för att få tag på en liten boll. :P Sen hem och mysa ner sig i sängen med en bra film och sällskap. En perfekt dag med andra ord.

Nu ska jag försöka sova en stund så jag inte är så jävla trött inatt. :D

Over And Out!


Karlskrona

Precis hemkommen från karlskrona, följde med och höll mamma sällskap medans lillebror gjorde sin första tatuering :) Blev väldans snyggt faktiskt, Står andreas över ryggen med snygga bokstäver.. :)
Så man fick följa med mor runt i karlskrona. först blev det klart mc donalds. man skulle betala och smarta jag har inga pengar kvar på kortet!, pinsaaamt. så mamma fick snällt betala, Sen var vi och kikade på lite soffor och sånt. provlåg alla soffor och sängar de hade. hittade 2 underbara soffor och ett 20 talsängar. en säng kostade bara 30.000 kr just i den sängen råkde jag tappa min mobil "lååånemobil" så jag tror på ngt sätt att den ville följa med mig hem. synd att kortet  var tomt ;) Sen blev de bara att leta lite presenter till lillasyster som fyller år imorgon.

Imorse var ju en bra dag förresten. min mobil ringde vid typ 9. gick upp fixade till mig och gick hem till mamma. mobilen funkade hela tiden. sen helt plötsligt var den helt död.. :( funkade inte alls, irriterande som fan.. så fick köra ner till expert och få en låne telefon skit ful och fattar inte ngt alls av den. :/ hehe men men hoppas att min blir klar så snabbt som möjligt..

nu ska jah vila i en timme innan jag ska ner till jobbet för 9onde dagen i sträck.
Och idag kommer rolf&marianne hem :(


Over And Out.

Sovmorgon :)

Äntligen har jag fått sova ut på morgonen en gång denna veckan.. har ju fått jobba dagtid nu när rolf och marianne är ute och reser.. börjar inte förrens kl 5 idag så sov väl till halv 1 :) helt underbaart. :)
tror dock inte rolf kommer bli så glad på mig när han kommer hem.. glömde skriva in mig i personalliggaren och självklart kom skatteverket just den dagen,.. blev böter på 2000 kr!! så en go och gla rolf kan man ju inte hoppas på :P
Nä nu kommer snart pappa med sina vinterdäck som jag så snällt låter han lägga hos mig eftersom de inte har plats.. ibland är man bara för jävla snäll :P
Tänkte att de hade vart skönt att gå en runda med.. men vädret säger starkt NEJ! varför har de vart så underbart väder när jag jobbat under dagen och nu när man är ledig så är det bara skit väder? det slår aldrig fel..
Blir lite mat nu sen vila och jobb (Y)

OVERANDOUT

underbart väder :)

Hej hej.

Här sitter man som vanligt i sin fula soffa framför datorn och kollar på något skit program på teven.
Samtidigt ser jag hur sjukt underbart väder det är ute, så man borde släpa sig själv in i duschen och gå ut i värmen. Får väl se hur det blir med den saken..

Rolf och marianne åkte iväg på en veckas semester igår.. så fick ha öppningen igår. att gå upp 7 på morgonen är näst intill omöjligt för mig nu förtiden. kände mig som en zombie när jag gick till jobbet.. Men det blev bättre iallafall.
jag och Ditte började skruva ihop ett skåp som rolf har sagt att han ska göra i mer än 1 år.. Jävla ikea möbler. hehe hatar verkligen deras instruktioner och alla pluggar och skit.. :/ hehe men men vi fick ihop det till slut iallafall. tog ca 1½ timme, iallafall kortare tid än vad rolf har tagit på sig.. :)
Iväg och jobba stängningen ikväll, får jobba 6 dagar i veckan i 2 veckor nu. Trött av att bara tänka på det.. :/
men det blir pengar iallafall :D

Nä nu blire duschen.

Over And Out!

Trött

Fan va underbart väder det är ute då!
var tvungen att gå ner och lämna jespes solglasögon på dropkick, var helt sjukt skönt att vara ute.. :)
Men sen kom man hem och märkte hur sjukt trött man är.. sovit dåligt i snart 2 veckor nu. hoppas det blir bättre snart.. Jobb igår med frida. hade sjukt kul pga roligt folk som var ute, En tjej Som var så arg så jag trodde hon skulle slå ner nästa människa som sa något till henne, sen kom mina kära vänner upp, Lite halvt dragna vissa av dom sen var de ju någon/några som var lite värre ;) hehe.

Nae nu ska jag nog börja städa lite hade jag tänkt.. börjar tröttna på att se skit överallt! :D hehe

Over And Out

när ska man bli frisk?

Usch mår inte alls braa idag :/ ont i magen och febrig och jävlig..
Tänktegå till min käre vän och grilla ikväll men får nog se hur jag mår senare.. får ju tänka på att man ska jobba natt med.. kanske bättre att försöka vila upp sig lte grann? men får se ska stoppa i mig lite ibumetin och se om det blir lite bättre...

Vaknade inte va mio idag... vaknar av en borr i väggen... jävla skit är så trött på de.. väggarna e ju lövtunna här känns de som.. de hade kunnat stå bredvid mig och borrat och de hade låtit lika mycket.. så sjukt irriterande är det.. speciellet när man behöver sova -_- Så någon bra sömn blidde det inte...
Nä om man skulle göra sig lite frukost? börjar bli lite hungrig :)

Hörs kanske senare om jag kommer ihåg


Over And Out

sängen ropar?

Precis hemkommen från jobbet och jag hööör verkligen sängen ropa på mig... och den ser lockande ut men nu börjar sanningens ögonblick på 5an.., vad ska man välja.. lite teve och sen sängen? :) Blir nog så..

Kvällen på frasses var sjukt lugn faktiskt... helt underbart men nu är jag fruktansvärt trött. har blivit några skratt med goda vänner iallafall och det är ju alltid bra :) Dagen slutade bättre än den började... tack o lov...

Nä fan orkar inte med teven blir sängen nu..

Godnatt :D

Over And Out!

Life SUCKS and then you die?

Idag suger verkligen ALLT! Vill bara försvinna för ett tag,

Nomy - cocaine

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

So fine this day
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

Your life,
a game
turn it up, turn it up with cocaine
And every time that you live is a time when you feel
and the only time you heal

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't mean a piss
yeah, rip my heart apart

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's too late, too late to live
and my conscience killing me
so I'm alive
but I'm not free

and for all of you that can relate to this too
and for all of you that can relate to this too

White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in December

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
so love it back for once
just once

Now it's too late, too late to live
and my conscience killing me
so I'm alive
but I'm not free

and for all of you that can relate to this too
and for all of you that can relate to this too

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't mean a piss
yeah, rip my heart apart

You are in vain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's too late, too late to live
and my conscience killing me
so I'm alive
but I'm not free

hemma från jobbet

Äntligen är man hemma igen! underbart... trött i fötterna och benen, Gick iväg till mamma imorse och hjälpte henne lite grann på jour.. eller hjälpte och hjälpte jag satt där i flera timmar och glodde iallafall. :) Åt lite kyckling baguette och sånt sen fick jag springa hem till mamma och låna en tröja för hade bara en tshirt på mig och sen kom jag på att jag skulle gå hem vid 12 på kvällen och att de kan vara liiiite kallare då... hehe och ojj vad rätt man hade.
nu ska jag slänga mig in i duschen sen står sängen troget och väntar på mig :)
Godnatt folket!

Over And Out!

God morgon

GodmorgonGodmorgon.

Tidigt uppe idag redan halv 11 slogs ögonen upp, pga att katten hoppade på min mage. hon tyckte väl att det var dags att gå upp. Legat och tittat på lite teve och klagat på träningsvärk i benen. :P
funderar på att dra ner till mamma på hennes jobb en stund och snylta henne på en kyckling baguette. låter rätt lockande. Sen blir det jobbet ikväll igen... Fruktansvärt tråkigt, vill vara ledig jag vill också ha påsklov som alla andra, Det är orättvist att man inte får lov när man slutat skolan. :/ hehe.
Nej ska nog hoppa in i ducshen och springa ner till mamma. xD

Over And Out!

Galet trött

Fyfan va trött jag är! helt galet.
har firat lillasyster patricias födelsedag idag. av mig fick hon en fin klocka som jag köpte när jag var på besök i kna igår med familjen :) blev lite mat och en snabb fika innan det blev jobb. fick hjälpa min brur med hans bil ett antal gånger så fick springa som en jude upp och ner för trapporna, och knuffa på bilen som inte funkade att backa med. så nu har jag träningsvärk i mina ben! (fyfan vad otränad jag är!!)
jobbig dag på jobbet. inte alldeles för mycket att göra men blev jobbigt på något sätt ändå och orkade inte bli klar så gick ifrån jobbet kvart över 12 istället för 11..
hade tänkt lägga mig ner en stund och titta på de kassa serierna på teven.. är för trött för att sova! :P


Godnatt till er normala folk

Over And Out!

....




Im standing on the bridge
Im waiting on the dark
I thought that you'd be here
by now
Ther's nothing but the rain
no foot steps on the ground
Im listening but ther's
no sound

Isn't anyone trying to find me
Won't somebody come take me home

it's a damn cold night
Trying to figure out this life
Won't you take me by the hand
Take me somewhere new
I don't know who you are but I
Im with you
Im with you

Im looking for a place
Im sarching for a face
Is anybody here
I know

Cause nothing's going right
And everything's a mess
And no one likes to be
alone

Isn't anyone trying to find me
Won't somebody come take me home

It's a damn cold night
Trying to figure out this life
Won't you take me by the hand
Take me somewhere new
I don't know who you are
But I
Im with you
Im with you

Oh

Why is every thing so confusing?
Maybe Im just out of my mind

Yeah yeah yeah...

It's a damn cold night
Trying to figure out this life
Won't you take me by the hand
Take me somewhere new
I don't Know Who You are
But I
Im with you
Im with you
Take me by the hand
Take me somewhere new
I don't Know Who You are
But I
Im with you
Im with you

Take me by the hand
Take me somewhere new
I don't Know Who You are
But I
Im with you

Städning

Sov ca 3 timmar i natt. kunde verkligen inte somna. låg bara och kollade ut i mörkret hela natten. såg på klockan kl 5 på morgonen och då had ejag fortfarande inte kunnat somna... frustrerande som fan. Blir inte bättre av att mio klättrar på en hela nätterna med. hehe jobbiga katt! på dagarna e det okej men när jag ska sova är det 'INTE OKEJ! 

Äntligen är jag ledig från mitt jobb i 2 hela dagar!! ska bli så sjukt skönt att få vara ledig lite efter den här veckan.
Så när jag vaknade tänkte jag att jag skulle bosätta mig i soffan resten av dagen. Men sen såg jag att min lägenhet såg ut som en krigsplats så måste städas lite.. sen måste jag gå iväg ch handla för mitt kylskåp skriker att det är tomt! och det gör även min mage så blir att traska ner till Maxi eller något med.. hade varit skönt om det hade varit fint väder.. men nu är det grått och trist så känns inte så lockande faktiskt.

Nä om man skulle Ta på dig lite kläder och börja traska iväg och handla lite grann så jag slipper det senare.

Over And out!

Du är den vackraste jag sett. inte påmålad och falsk som andra.

4 april

hej hej.

sitter här lite halvdöd i soffan. ska iväg och jobba om ca en timme. men det verkar inte som om kroppen vill lyda mig och gå iväg.. Den vill ligga och sova istället...
jobbade natten igår med.. ovanligt.. Evelina hade tappat rösten så jag var tvungen att stå i kassan hela natten. Det är något so jag inte fixar.. har inget tålamod alls med fulla männsikor kl 2 halv 3 på natten. Speciellt inte otrevliga människor. Råkade dampa lite lätt över en människa som var sjukt störig..han hade stått där och väntat i 2 timmar enligt honom.. (ca 10 min) ;D och sen berättade han för mig hur extremt dåliga vi är och att vi är helt dumma i huvudet. försökte le och säga ja men vad vill du ha? svar:det vet jag inte vad har ni? Blev lite frustrerad ochfick fram jaha men har du nu stått här i 2 timmar har du ju haft god tid på dig att bestämma dig vad du vill ha, sen började han igen hur sega och störda vi var. Så blev ett svar ja men gå någon annanstans då? :P Förstår mig inte på vissa människor. därför brukar ja hålla mig till maten på nätterna. :)


jaja naej nu ska jag försöka tvinga upp kroppen ur soffan och klä på mig och gå iväg..

Over And Out!

2 april

hej hej.

Sitter här med lillasyster i soffan. kom precis hem från jobbet.
konstigt nog stängde vi i vanlig tid idag trots att pubarna var öppna... rätt osmart men men jag kom hem tidigare så wtf?
Nä blir nog sängen nu tror jag.. är fruktansvärt trött! Sov Gott..


Till den förra komenteraren..
Rån är Också mycket mycket dumt.. :P

RSS 2.0