Trött på det här nu..

När fan ska man bli frisk igen? hostan blir inte ens lite bättre. är sjukt trött på att hosta upp lungorna hela nätterna nu. bara skitskitskit.
Sitter och kollar på en sjukt kass film på teven som jag inte förstår att jag ens kollar på, finsn inte mycket mer att göra just nu. Blir att jobba natten ikväll med lilla nina. kika lite på OC om hon kommer ihåg att ta med det :) Veeery nice. Bara ett litet problem.. är så fruktansvärt trött, sov inte mycket alls inatt.. hade behövt sova i ca 8 timmar till men de finns det inte tid kvar till. :P
Ska iallafall ta med mig min lillebroor och äta pizza om en stund så han slipper äta den äckliga mikrovågsmaten som mamma och de lämnade till honom innan de stack till skaune. :) ska bli gottgott.
Annars är livet lite upp&ner just nu ibland känns allt skit bra sen blir allt bara skit.

Wish I was too dead to cry
My self-affliction fades
Stones to throw at my creator
Masochists to which I cater
You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

Wish I was too dead to care
If indeed I cared at all
Never had a voice to protest
So you fed me shit to digest
I wish I had a reason;
my flaws are open season
For this, I gave up trying
One good turn deserves my dying

You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

[Solo: Corey]

Wish I'd died instead of lived
A zombie hides my face
Shell forgotten
with its memories
Diaries left
with cryptic entries

And you don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on:
I'll never live down my deceit


Ha en fin dag folket! Och tat lugnt med slagsmål och drickan idag...

vill inte vara sjuk mer :(

Fan är så trött på att vara sjuk nu.. :( pallar inte hosta upp lungorna längre fyfan.. :(
plus den jävla visdomstanden som gör att hela käften är invalid.. blää allt suger för tillfället...

Förkyld

Förkyld som bara den är jag! ögonen bara rinner och vet inte hur många gånger jag har nyst idag, helt sjukt haft feber hela dagen men ätit massa ibumetin så den är borta än så länge iallafall. Måste ändå jobba natten idag, Tvingar som vanligt lillasyster att hjälpa mig eftersom de är läskigt att stå där själv mitt i natten. Love you!



Så min dag har jag spenderat framför teven och datorn idag. skulle städat men kroppen ville inte lyda mig idag. brukar konstigt nog alltid bli så. Inte för att de är så intressant kanske men jag har fått en röd prick i ögat. ser inte alls nice ut. rivit mig när jag sovit eller något. fult är det i vilket fall som helst.
Ska börja sätta på mig mitt ansikte nu så jag inte skrämmer folket inatt, är bara en fråga om ork... :/

Kommer inte på något att skriva just nu eftersom de händer så sjukt mycket i mitt otroligt intressanta liv så har jag så mycket att välja på att jag får besluts ångest om vad jag ska skriva till er? ;) True Story!!

Hoppas av hela mitt hjärta att de blir en lugn natt på jobbet och att folks plånböcker är tomma, så jag kommer hem i vettig tid iallafall :P




Our hearts are locked forever and our love will never die?...


Ont ont.. :(

Shit fick så sjukt ont i käken&Örat igår kväll när jag jobbade igår, de bara small till och nu känns de som jag är haälvt invalid på ena sidan.
Kvällen igår var lika hemsk som kvällen innan. varm och allmänt jobbig. Och Idag känner man sig inte alls pigg.
Vaknade typ halv 11 så hann se våra bästa år på teven. sen ringde matilda så blev en runda på staden med henne och söta lilla melvin :) underbart barn och inte de minsta skrikig. Love him! :) Blev lite glass och skvaller i den underbara solen! :) Sen ringde mamma och frågade om jag kunde hämta lillasyster på skolan och efetrsom jag redan var där så... gick inom mammas jobb en runda med innan jag cyklade hem igen. där hände de inte mycket roligt. köpte en god kycklingbaguette som jag hade tänkt äta nu strax 'Ligger mycket lockande här bredvid mig.

Huvudet bara bankar nu och är så trött så jaa knappt vet vad jag gör nu. tänkte träna lite idag men känner inte att jag fixar det idag :/ behöver komma iform igen nu ser ut som en säck potatis. ska ner och skriva in mig på gymmet nu någon dag hade jag tänkt mig. ska bara se till att göra de med...

Nu får ni ha en trevlig kväll ska titta på hellskitchen nu och äta lite :)


Ont överallt? :(

shiit helt sjukt alltså har fått så grymt ont i hela kroppen. känns so  jag har fått en hemsk träningsvärk överallt. men man kan ju inte få det när man inte tränar?.. hmm mystiskt.  Jobbet igår var HEMSKT hade varit åskvärme hela dagen igår, s¨skit varmt ute. Och sjukt mycket varmare inne på jobbet. öppnade allt som jag kunde men inte fan hjälpte det! känner att de är ungefär samma väder idag så vet ju vad som väntar mig ikväll :/ ska nog skita i sminket idag, de såg inte så fint ut vid slutet på kvällen efter att ha stått i den hemska värmen. bättre att jag skrämmer folk än att man ser ut som ern slusk när man ska laga deras mat?

Ska nog göra lite nytta här hemma nu. ser hemskt ut som vanligt när jag bor här. allt ligger på golvet!
Pallar inte.


Hörs kanske senare ikväll om jag orkar skriva, Blir säkert som vanligt inte så. är bra på att prata men händer aldrig så mycket ;)

hemma från skååne

Jaha då var man hemma igen.
samma skit väder här som det varit i skåne hela helgen.
Har varit väldigt mycket folk runt omkring en hela helgen så nu är man totalt Trött i huvudet. men känns väldigt tomt när man sitter här i sin lägenhet och glor.

Helgen har iallafall varit ok. kul att träffa all släkt igen det var ju väldans längesedan jag var nere i skåne nu, så var fan på tiden att de blev av.
Hann springa inom farmor och pappa med när jag var där nere. vilket var väldigt kul :)

I Fredags gick jag och sabina ut en runda, blev en liten resa till helsingborg, märks att man kommer från en liten stad. helt kändis tokga blir vi ju, eller kanske bara är jag. hehe men jag blev väldigt chockad när jag skulle in på en bar och Fadde stoppar mig o vill se på mitt leg. där är de ju vardagsmat att han springer runt. men händer inte riktigt lika ofta i ronneby faktiskt. Efter vi hade varit där en liten stund blev de att vi åkte vidare till Sabinas kompis hanna och badade i utomhus jacuzzi, lyssnade på musik och drack och bara slappade som fan! HELT SJUKT SKÖNT! :)

Lördagen var mindre händelsefull. trötta som fasen var vi efter gårdagens bravader. men är inte lätt att bara ligga och vila som man kan göra hemma. när de springer runt 10 småungar överallt. hehe. men då passade ja o johanna på att gå iväg och träffa far, o farmor så kom vi ut från huset ett tag.
När vi kom tillbaka hade Frida kommit med lilla Leo. :) En av världens sötaste ungar. så sprang omkring och bärde och lekte med han resterande kvällen. blev en film och sen somnade vi tidigt.

Söndagen. Blev att stiga upp fruktansvärt tidigt! eftersom de var dop på gång. tar lite tid att bli klar med så många i huset. Svin kallt var det ute med. kom iallafall iväg till kyrkan i tid. prästen var nog den drygaste mnniskan i världen. var 2 dop samtidigt. den andra bebisen somnade så till o med han fattade hur tråkig hon var. läste böner och sånt man gör i kyrkan. gjorde bara bort mig en gång. läste en text sen i slutet stod de (kort tystnad) jag var den enda som läste det högt. HAHA! väldigt kul... hrm.
Det roligaste var när prästen var klar med att bada leos huvud så höll hon upp honom så de sg ut som när han apan i lejonkungen håller upp simba.. hehe var så kul alla skrattade. den andra sov bara hela tiden så det blev mer en naaaaaw. istället för ett haha där.
Blev lite smörgåstårta m.m efter det, i en svinkall lokal. hade lika gärna kunnat sitta utomhus. men maten var väldans god. ville bara hem hem hem. Så vi åkte väldigt snabbt. 

Var nte världens gladaste när jag kom hem dock inte Var sjukt arg! så jag skakade.. känner inte för att skriva det här, men det löste sig iallafall efter ett antal timmar. vilket är väldigt skönt. :)


Så fruktansvärt söt!





Packning.

Nu packar jag för fullt. ska ju till skånelandet imorgon. behövde tvätta lite med märkte jag men inte fanns de någon tvätttid. så får gå och tvätta hos mamma idag, men först är de ju packningen som ska bli färdig. se om man får med sig allt, ska ju på dop osv och vet inte vad ja ska ha på mig alls? .. men de löser sig säkert på något sätt. de gör de alltid. måste packa nu för vi åker tidigt.och jag jobbar kvällen idag igen. usch en veckas semster hade inte gjort något alls?! .. well well.. ska fixa de sista och springa upp till mamma med mina kläder :D


vart tog söndagen vägen?

jaha då var de en ny vecka igen. Söndagen "min lediga dag" bara försvann? kan bero på att jag låg i sängen 80% av dagen för jag var så fruktansvärt trött efter veckan. Så nu är det jobb ikväll igen. inte alls pigg på att idag. hade varit skönt att få en extra dag hemma så man orkar göra något. men men får väl ta vara på de imorgon istället. men då blir de mest städning tror jag för nu ser de förskräckligt ut här hemma...
Sanna skulle nog komma upp ikväll och hålla mig sällskap en stund på jobbet. Det Gillar vi! då går tiden lite snabbare. :D

I helgen blir det en liten tripp till skåne, har fått en hel helg ledig! :D underbart. Så då blir det dop, födelsedags firande av någon jag tyvärr aldrig hunnit träffa ännu, och massa kul med kusinerna. :D kommer säkeert att bli en lyckad helg. ska se om jag hinner springa förbi farmor en liten runda också :)

Nä nu är de väl dags för lite frukost/lunch? :D


Trött

Helt sjukt trött är jag nu efter att ha jobbat hela veckan. Har jobbar väldans mycket nu de senaste månaderna så nu är jag helt slut. och då ska man ändå jobba natten sen med. fick dock världens bästa sanna att hoppa in och ta de långa passet så jag kunde vila en stund för vaknade typ halv 3 och börjar jobba vid 8 igen. kändes inte så bra.. Så får börja vid 12 istället. så hinner förhoppningsvis piggna till lite grann, Var inte mkt folk ute igår natt inte. blev en lugn kväll på jobbet. skönt men tiden sniglar sig fram då. Sen var de ju mysigt att gå hem vid 4 tiden när de spö regnade...

Ska nog fixa något att äta nu, börjar bli lite små hungrig. Skriver kanske mer sen

Puss ♥


karlskroona

Hey.

Idag ska jag utnyttja min lillebrors körkort och få honom att köra mig tilll karlskrona, ska se om tatueringen är färdig skissad. hoppas verkligen det! så jag kan få en tid snart! :D innan mina pengar rinner ut i sanden!
Blir även nattpasset på jobbet idag. lillasyster kommer att hjälpa mig som hon brukar när jag jobbar natten själv. hoppas de blir en lugn kväll utan bråk & med trevligt fulla människor! Fick hoppa in o jobba för ditte igår hon hade fått ont i ryggen och behövde en kväll att vila. mycket förståeligt efter att både jag & Ditte har fått jobba extremt mycket de 2 senaste månaderna. känns bra att få lönen sen men det tär på en som fan. igår blev jag helt snurrig i huvudet runt 10 på kvällen så fick stanna kvar en timme extra och städa väldigt sakta så jag inte skulle svimma kändes de som. men det gick iallafall.

Fyfan vilket j'vla skit väder det är, både igår och idag. blåser ju så in i helvete. när man cyklar känns de som man åker bakåt i nerförsbacken. detta är vekligen inte okej! Är inte det minsta avundsjuk på Anna som får ligga och njuta av solen nere i grekland! men nu lovade hon att ta med solen när hon kommer tillbaka så om hon håller vad hon lovar får vi ca 30 grader varmt nästa vecka! ;) hehe

Nä ska hoppa in i duschen nu så jag e klar när bruur slutar skolan så vi kan sticka direkt!


helgen



Denna helgen har inte varit speciellt rolig alls. börjades redan i fredags, skulle jobba natten från kl 12,
så tänkte gå bort till sanna på hennes Fest istället för att sitta hemma och glo o flera timmar men var inte så roligt att sitta nykter på en fest faktiskt. satt mest och gäspade och kände att man dorg ner stämningen när man bara satt och glodde. var där en liten stund iallafall tills jag gav upp och sa tack för mig, kom hem och satt och tittade på teve en stund innan de blev dags att åka ner till frasses och jobba med evelina. kände att jag började må lite dåligt på natten kände min inte alls kry, hade öppet till kl 4 på natten på en fredag för en gångsskull. helt meningslöst när de kom 1 människa efter kl 3. blev snabbstädning så kom hem vid halv 5 typ. somnade direkt men vaknade redan kl 7 av en jävla kramp i magen så då hade man fått maginfluensa av min käre familj som alla 6 ligger magsjuka. TACK ♥
Skulle jobbat natten på  natten efter igen. men kände direkt att de skulle vara omöjligt. så Frasses stängde redan kl 11 i lördags, Tack och lov att sanna finns som kunde hoppa in och jobba stängningen :)
så min lördag gick ut på att ligga och spy på toaletten och sova. Trevlig lördag? söndagen mådde jag mycket bättre. tror jag spydde upp alla bakterier dagen innan. så hade bara feber hela dagen.

Idag fick man ett samtal kl 10 på morgonen, marianne som hade fått ryggskott frågade om ja kunde komma och jobba åt henne. och snäll som man är stiger man upp och slönger sig på cykeln till jobbet. Nu efter jobbet känner jag att febern börjar komma tilllbaka igen så känner mig inte så pigg idag, men får bli frisk nu för ska jobba hela veckan nu...

Så ska nog lägga mig och försöka sova en stund nu så febern försvinner lite snabbare..



RSS 2.0