jobbig vecka framför mig.

usch nu har jag en fruktansvärt jobbig vecka framför mig.
Rolf och marianne har semester nu denna veckan som kommer. och då fick man schemat och ska då jobba varje dag. vilket är helt okej :) vill ju ha tider så :) men nu slutade nina igår och då lämnade hon tiderna med och hon hade 5 pass, bara jag o ditte som kan jobba än så länge. så vi får köra dubbel pass några dagar. så först ska jag då upp tidigt som fan och öppna, sen hem vid 2. sen ner till jobbet kl 5 till halv 12 igen...
Sen veckan efter det är ditte på semester. så lär ju bli ganska mycket jobb även då.. kommer nog krypa fram efter denna månaden :( men men ser fram emot lönen nästa månad då iallafall ;) alltid något.

Jobbade natten igår.. fick jobba med emilia 2 eller 3e gången hon jobbar och var redan tvungen att hoppa in och jobba natten för nu måste hon lära sig allt snabbt så hon kan börja jobba själv så snabbt sm möjligt när de är så dåligt med jobb. :) det gick brabra. hade inte alls mycket folk så man han bli klar med allt och visa så gott man kunde :) men de går bra så de kommer gå fiiint :)

nu ska jag snart ner till jobbet igen för stängningen.usch usch.
om man räknar så ska jag jobba 16 juli till  28 juli. varenda dag!! kanske mer eftersom han inte hunnit göra schemat färdigt för när ditte är på semester så kan nog bli ända fram till 1 augusti jag måste jobba utan en enda ledig dag. FYFAN detta suger lite grann måste jag nog påstå..

godkväll/natt

jobbat hela kvällen. lika roligt som vanligt.. hrm.
tog en stund att städa idag men min kära syster hjälpte till. tack babe. :)
vart precis nere hos min käre vän sanna och tog en cigg men blev inte långvarigt där inte nej nej men så kan det gå ;) hehe. Plötsligt händer det.. Eller?! :P
Så nu sitter jag själv här och tittar ut i mörkret. min älskade pojke är iväg och grillar och dricker lite grann. tycker han ska komma hem och mysa med mig nu. men vi har som vanligt inte samma åsikter i den frågan...
men jag har ju lite oc avsnitt att plöja mig igenom så kanske tiden går snabbt.
upp imoron för rättegången med.. usch va jag inte vill!

Nä nu blir de oc för hela slanten. :) ha en bra natt folket så hörs vi kanske imorgon om jag hinner/kommer ihåg.:)


huvudvärk...

usch precis kommit hem från brunnen för första gången sen det byggdes om. :) riktigt fint har det blivit måste jag säga :)  V.I.P ingång blev det vi bara dansade fram i kön och såg alla som stått i kön en halvtimme eller något glo på oss med svarta ögon.. haha skit kul. kom dock massa moln så var rätt kallt att sitta där tyvärr när man väl drar sig dit så ska vädret suga.. så nu är det molnigt och varmt.. fyfan dålig kombo.

tosia helgen har vart och även slutat. blev två jävligt jobbiga nätter för oss goda medborgare som glatt lagar mat åt dryga fulla människor konstant i 8 timmar i sträck. kändes ovant med så mycket folk och söndagens jobbpass var nog inte det mest effektivaste låg och halvsov i personal rummet och kände mig inte alls på topp efter nätterna. efter det blev de en runda till dropkick för att se när spanien fuskade till sig en vm vinst. mycket tråkigt aätt att vinna på måste jag säga. och då e jag inte ens fotbolls intresserad.
fick ihop lite inköp nere på tosia de små stundr jag hade tid att gå där. blev 2 tröjor, 1 liverpool keps, en ny väska, och någon grej som man ska slipa ben och sånt med stället för rakhyvel :) så blev inte mycket pengar som försvann detta året, ingen alkohol, inga karuseller, inget sånt som kostar massa pengar känns rätt bra i hjärtat efter denna helgen :P

Nä nu är det bara till att byta om för snart kommer min lillasyster och hämtar mig sen blir det gymmet för hela slanten.
Får se om älsklingen vill gå och ta ett litet kvällsdopp med mig sen.. om vädret tillåter så att säga, :) annars blir det att gosa ner sig i soffan och titta på film :) ♥

älskar dig!
'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

You'll be in my heart

No matter what they say
You'll be here in my heart, always

Don't listen to them
'Cause what do they know
We need each other,
to have, to hold
They'll see in time
I know

When destiny calls you

You must be strong
cause I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together! ♥
I love you so so much bunn!

....



rättegång IGEN?!

jaha nu fick man ett brev från blekingtingsrätt ännu en gång.. jippie... kul att man ska vara vittne åt något man knappt mindes dagen efter.. nää bättre att ta det 8 månader senare!!! jojo så de ska vara! är så fruktansvärt trött på poliserna och sånna saker i dne här jävla byhålan... varför löser de inte ordentliga brott som rånen och våldtäckterna istället för att gå in på pubarna efter kl 10 för att se så inte ngn under 18 sitter och tittar klart på ex fotbollsmatcherna som visas där? Och springa runt och ta folk på väg hem för de har druckit och sluddrar lite grann. nej de måste vara andra saker för inte sluddrar man av alkohol? nejdå! och så kör man in de till karlskrona för att en timme senare släppa dom igen? gör dom bara saker för att de har tråkigt eller vad är deras problem? ut och lös ordetliga brott istället. skärpning förfan. ska man ta med alla som sluddrar på vägen hem efter en runda på puben så kan de ju lika gärna stå i dörren och plocka varenda jävel. är bara så trött på hur de hanterar saker och ting i den här byn. Blev lite väl mycket hat nu täbnkte inte skriva mycket om de först sen fick jag brevet och då utvecklas mitt hat ännu mera..

till något roligare...
Har precis varit nere och pratat med sanna & jenna en liten stund mcyket trevligt. resten av kvällen kommer jag nog tillbringa framför teven med mitt lilla hjärta skulle ja tro :) mysigt mysigt :)Sen imorrn är det ju tosia och det betyder en sak "en ny väska som är hel så ja hittar mina saker!" hehe och lite annat småplock :) Sen natten blir det jobb och även natten eftre det och eftermiddagen efter det. :P lång jobbig helg med andra ord. trängas på gatorna bland massa folk med barnvagnar och hundar och allt. de är de värsta som finns när man fastnar bakom 5 vagnar som går bredvid varann nästan fyfan. men men man får stå ut är ju  bara en gång om året roneby visar att det lever?

Nu ska jag nog färga håret och lägga mig framför teven :)

Puss!

sommar och sol :)

Nu känner jag att sommaren börjar komma.. lite sent kanske men har varit varmt i några dagar nu iallafall. hoppas fan den håller i sig lite grann.. var loch solade igåår med halva familjen låg ute frn 10-15 blev lite smått bränd kändes inge vidare att duscha iallafall hehe men det är så de ska vara.. :) sne blev det jobb. och då vart jag helt helt sluut, för natten innan så var vi på bio på natten fram till ca 2, hade sällskap med min gode vän sanna och hennes mamma så var väl hemma runt halv 3 somnade runt 4 halv 5. upp halv 9 när mamma ringde inför solningen och sen legat ue hela dagen. hehe man blir fan trött som fan av att ligga ute konstigt nog.. :)

Ikväll är de även då jobbjobbjobb.. inte så ovanligt men finns inte mycket mer att skriva. skänt att de blev ett litet uppehåll i fotbolls VM , börjar väl imorgon igen tyvärr... menrätt skönt att hjärtat inte sitter klistrad vid teven. och jag behövde med en paus från fotbolls tittandet har sett för mycket..

Nae nu ska jag nog ner till espehallen och handla lite till frukosten :)

Ha en underbar dag i solen allihopa :)

PUSS!

RSS 2.0